Különlegességek és újoncok

A SKIN beauty house különféle kezeléseket kínál, köztük szemöldök és szempilla laminálást, mezoterápiát, IPL-t, sminket és oxyGeneo-t, melyek célja a bőr megjelenésének javítása és ápolása.

Előkészített különlegességek neked

Mezoterápia

A mezoterápia egy olyan eljárás az esztétikai gyógyászat területén, melynek során kis dózisú hatóanyagokat, például vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat és egyéb biológiailag aktív vegyületeket fecskendeznek be a bőr felületes rétegeibe. Ezeket az anyagokat közvetlenül a bőr problémás területeire alkalmazzák, hogy javítsák annak táplálkozását, állagát és megjelenését. A mezoterápiát gyakran alkalmazzák a bőr kezelésére, a finom ráncok csökkentésére, a bőrtónus javítására és bizonyos bőrgyógyászati problémák kezelésére. 

Intenzív pulzáló fény (IPL)

Intense Pulsed Light (IPL), ami intenzív pulzáló fényterápiát jelent. Ez egy olyan módszer az esztétikai és bőrgyógyászat területén, amely pulzáló fényt használ különféle bőrkezelésekhez. 

Az IPL többféle célra használható, többek között:

  1. Fotófiatalítás: Javítja a bőr textúráját, összehúzza a pórusokat, csökkenti a finom vonalakat és ráncokat.

  2. A pigmentfoltok csökkentése: Pigmentfoltok, például napfoltok vagy melasma enyhítése.

  3. Hajeltávolítás: A nem kívánt szőrszálak láthatóságának és növekedésének csökkentése fényvillanással a növekedési szakaszban lévő szőrszálak elpusztítására.

  4. A varikózis kezelése: A látható vénás struktúrák csökkentése.

  5. Akne kezelése: Gyulladás csökkentése és a pattanásos és pattanásos bőr megjelenésének javítása.

Ajándékozd el

Örvendeztesse meg szeretteit egy ajándékutalvánnyal – ez az ajándék, amelyet értékelni fognak, és szolgáltatásainkkal kedveskednek.

Digitális ajándékutalványok is megvásárolhatók.

Az ajándékutalványok tetszőleges összegben megvásárolhatók.

CSEVEGÉS