A Skin beauty house-ról

A SKIN szépségház számos szolgáltatást kínál: A bőr mélytisztítása (hidrodermabrázió is elérhető), Hidratáló kezelések, akne elleni kezelések, Lifting kezelések, OxyGeneo kezelés, Szemöldök laminálás, Szempilla laminálás, Smink, Szemöldök vágás és festés, Mezoterápia, IPL Tartós szőrtelenítés, Tetoválás eltávolítás, Carbon Peel stb.


Üdvözöljük!

 

Viktória vagyok és üdvözöllek a honlapomon. Örömmel mutatom be Önnek a kozmetika és a szépítés iránti szenvedélyemet. Mindig is szerettem volna saját szépségszalonomat nyitni, és most ez az álmom lassan valóra válik.


Megtiszteltetés számomra, hogy bejelenthetem, hogy májustól szépségszalonom gyönyörű helyiségeiben köszönthetem Önt. Lelkesen készülök fel képzéseken és vizsgákon, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat tudjam nyújtani Önnek. Bízom benne, hogy a közeljövőben találkozni fogunk, és együtt élvezhetjük a szép pillanatokat.


Csatlakozz hozzám ebben az izgalmas kalandban, tele szépséggel és magabiztossággal. Ezen az oldalon információkat találsz szolgáltatásaimról, előnyökről, amiket kínálni tudok, valamint egy folyamatosan frissülő naptárat szabad időpontokkal.


Hagyja magát kényeztetni szakértelmemmel, ügyességemmel és a részletek szeretetével. Várom, hogy megismerhessem és segíthessek abban, hogy szépnek érezd magad a bőrödben. Kövesd weboldalam és légy részese szépségszalonomnak, ami egyben a kikapcsolódás és a megújulás helyszíne is.


A mosolyod és az elégedettséged a legnagyobb jutalmam.

Vegye fel velem a kapcsolatot és egyeztessen időpontot. Várom a személyes találkozást!

Maradjunk kapcsolatban

Legyen időben tájékozott az akciókról, az új eljárásokról és a trendekről.